Reviews

Hieronder hebben een aantal van onze leden hun  eigen mening en ervaring gedeeld betreft onze sportschool. Mocht je het leuk vinden om zelf ook een beoordeling te geven, dan kun je deze invullen door te klikken op de onderstaande knop.

Wij zien jouw beoordeling graag tegemoet! 

“Een fijne sportschool met een inspirerend concept”

Na mijn rug operatie ben ik hier gaan sporten. Een fijne sportschool met een prachtig inspirerend totaal concept. Van voeding tot aan intensief sporten. Van ontspanning tot aan inspanning. Tijdens de groepstrainingen houden Jim en Sander iedereen in de gaten , er is altijd oog voor het individu. De keuze is heel divers, je kunt een persoonlijk schema volgen die naar jouw wens wordt samengesteld maar er zijn ook groepslessen , zowel voor binnen als buiten. Kracht training, bootcamp, hardlopen, zwemmen, fietsen , alles is mogelijk en niets is te gek voor Jim en zijn team. Ik kan het je aanraden hier te komen sporten ; jouw persoonlijke doel halen op jouw gewenste tempo, volledig onder begeleiding en met veel plezier van mede sporters en de trainers.
Dees de Jongh

“Er is een goede sfeer in de gym”

Sind vorig jaar train ik bij Jim’s Gym. Eerst begon het met zwemmen, vervolgens spinnen erbij, maar het werd steeds meer. Nu ook small group en bootcamp. Er is een goede sfeer in de gym. Zowel Jim, Sander als de leden onderling motiveren je zodat je net even meer uit jezelf haalt. De trainingen zijn goed. Ik train hier met veel plezier en raad het zeker aan!
Paula de kort

“Alles wat ik zocht in een sportschool heb ik hier gevonden”

Sinds januari 2020 sport ik bij Jimsgym. Alles wat ik zocht in een sportschool heb ik hier gevonden. Persoonlijke, deskundige begeleiding. De trainers laten je niet aanklungelen maar geven goede onderbouwde adviezen. Overigens niet alleen op het gebied van sporten maar ook met betrekking tot voeding. Ze zijn ook goed in staat om je op een positieve manier een spiegel voor te houden; denk aan je rustdagen, blijf niet doorgaan met blessures maar zoek hulp. Ik ben super blij met de wijze waarop Jimsgym met zijn leden omgaat en stimuleert; hij vraagt 100% inzet maar je krijgt daarbij ook 100% begeleiding.
José Schoonenberg

“Een sportschool voor één ieder”

Ik ben sinds juni dit jaar aan het trainen bij Jim's Gym. En dan met name de groeps trainingen. De begeleiding en professionaliteit van de trainers Jim, Sander en Vincent zijn gebaseerd op techniek en dynamiek.Ook de sfeer in de sportschool tussen trainers en mede sporters is goed. Kortom: een sportschool voor ėėn ieder.
Ad Elshout

“Op een professionele manier begeleid”

Ik heb gekozen voor Jim’s Gym aangezien het aanvoelt als een grote familie. Zowel de leden als het personeel is erg vriendelijk, geïnteresseerd en motiverend. Daarnaast wordt ik op een professionele manier begeleid in het behalen van mijn doelen (o.a. in een maandelijks schema, het corrigeren van mijn houding en voedingsadvies). Het naar de gym gaan voelt als thuis en niet meer als een verplichting. Zelf doe ik veel mee aan groepslessen. Deze worden op een erg leuke en enthousiaste manier gegeven. De variatie spreekt mij ook erg aan. Zeker de moeite waard om langs te komen!
Amy van Zwieten

“Voor ieder wat wils, absolute aanrader''

Zeer goede, professionele sportschool, top sfeer, veel verschillende trainingen, voor ieder wat wils, absolute aanrader!
Paul van Gorkom

“Veel ruimte voor persoonlijke begeleiding''

Kleine sportschool, met een uitgekiend rooster en veel ruimte voor persoonlijke begeleiding.
Saskia van Rongen

“Afwisselende lessen op ieders niveau”

Persoonlijke en professionele begeleiding, afwisselende lessen op ieders niveau. Gemoedelijke en fijne sfeer om te trainen!
Jolien

“Super goede begeleiding”

Ook voor mensen die iets anders zoeken dan een reguliere sportschool. Laagdrempelig! Super goeie begeleiding door Jim en Sander!
Robert Verhagen

“Fijne sfeer en Leuke medesporters”

Fijne sfeer, ook voor een beginner zoals mijzelf. Laagdrempelig, leuke medesporters, lekker muziekje. Er wordt heel goed gelet op de goede houding bij de oefeningen. Voor mij belangrijk!
myriam driessen

“Persoonlijk contact en moderne apparatuur”

Sinds een aantal weken sport ik bij Jim en ik ben heel tevreden. Positieve sfeer, persoonlijk contact en moderne apparatuur. Raad het zeker aan om hier te gaan sporten!
Sarah Rosalie

“Hele fijne en schone sportschool”

Heel fijne en schone sportschool. Goede begeleiding en er wordt gelet op de juiste manier van het uitvoeren van oefeningen. Echt een aanrader, ook als je wat ouder bent zoals ik. Hier maakt het geen verschil of je jong of wat ouder bent. Kom ook!
Marian Elsendoorn