Groepstrainingen

Momenteel geven wij vijf verschillende groepstrainingen waaronder indoor cycling, small group, bootcamp, zwemtraining en looptraining.  Tijdens de groepstrainingen wordt je professioneel begeleidt, checkt een van onze ervaren trainers of je de oefeningen goed uitvoert en wordt je persoonlijk uitgedaagd. 

Bekijk hieronder de trainingen en geef je op voor een gratis proeftraining! 

Indoor cycling

De indoor cycling training wordt gedaan op hartslag en intensiteit. Hierdoor train je altijd op het juiste en persoonlijke inspanningsniveau, zie je hoe goed je hersteld en welke vooruitgang je boekt. Dit is een training waarbij je werkt aan je uithoudingsvermogen en kracht. Bovendien verbrandt je veel calorieën. Het fietsen in groepsverband is erg leuk en motiverend. 

Small group

Met deze krachttraining zal je in klein groepsverband alle spiergroepen trainen. De small group is een total body workout op jouw niveau met persoonlijke aandacht. Dit zal uiteindelijk jouw kracht, coordinatie, souplesse en uithoudingsvermogen verbeteren. Ook bij deze training wordt er gekeken naar de persoonlijke hartslag en intensiteit.

(indoor) Bootcamp

Buiten sporten heeft voordelen voor zowel je lichaam als je geest. Met bootcamp combineer je cardio en kracht. Tijdens de training ga je in groepsverband hardlopen en maak je gebruik van alles wat je tegenkomt in de buitenlucht voor verschillende oefeningen. Denk aan boomstammen, bankjes, paaltjes, trappen, klimhekken etc.

Op dit moment wordt deze training alleen indoor gegeven.

Looptraining

 Tijdens deze training wordt er in groepsverband hardgelopen. Hierbij wordt er door onze ervaren loop- en triathlon trainer gekeken naar jouw houding, ademhaling en looptechniek. Hierdoor zal je algemene conditie verbeteren en zal je geen last krijgen van blessures. 

In control

Onder begeleiding van trainers en een voedingsdeskundige ga je met een 4 maanden programma  trainen en betere voedingskeuzes maken. Zo zal je fitter worden en na afloop zelf de regie te nemen voor een gezondere en fittere levensstijl.

Zwemtraining

Bij de zwemtraining train je op een uitdagende manier al je spieren. Hierbij focus je voornamelijk op techniek. Zwemmen is een goede aanvulling op andere cardio- en krachttrainingen. Hierbij verbeter je de samenstelling van je spierstelsel.