Jim's Gym samenwerking met YogaToday

Bekijk het rooster!

Yoga en Pilates lessen voor Jim’s Gym leden

Jim’s Gym P&TC en YogaToday bundelen hun krachten!

Je kunt nu als lid van de gym ook yoga/pilates lessen boeken bij YogaToday!

En kunnen leerlingen van YogaToday natuurlijk ook trainingen boeken in de gym.

Waarom samenwerken met YogaToday

Regelmatig vragen de leden of er in de toekomst ook Yoga en of Pilates lessen worden aangeboden.

Deze lessen passen inderdaad in de filosofie van Jim’s Gym maar vanwege ruimtegebrek in de gym en omdat er al kwalitatief goede Yoga lessen worden gegeven in Yoga studio's in Weesp is een samenwerking de beste optie.

Aangezien de filosofie en visie van YogaToday sterk overeenkomt met die van Jim’s Gym was de samenwerking snel gevonden.

Met de spreuk Anima Sana in Corpore Sano ligt de wederzijdse passie zowel in ons vak als in de mens en streven we ernaar om disciplines bij elkaar te brengen zodat leden hiervan kunnen profiteren.

Onze gedeelde visie op lichaamsbeweging komt sterk overeen: Bij Jim’s Gym vormt functionele training de kern en wordt er veelal getraind met losse attributen en materialen. Ook YogaToday benadert op fysiek vlak het lichaam ‘functioneel’, waarbij met oefenen er de ruimte is om binnen ieders unieke lichaam de bewegingsvrijheid te vinden.

Daarbij komt dat beide organisaties op lokaal niveau een alternatief wil bieden voor de grote sportplatforms die het leven steeds sneller, onpersoonlijker en gefragmenteerd maken (het ‘sporthoppen’). Juist nu is verbinding op zowel menselijk als gemeenschapsniveau essentieel voor gezondheid.