IN CONTROL

Op 3 November starten we met het vernieuwde In Control programma. Een 4 maanden durend programma waarin je gaat werken aan een gezonde leefstijl.

Het In Control programma houdt in
✔️ het volgen van een voorgeschreven voedingsprogramma
✔️ het volgen van een voorgeschreven trainingsprogramma
✔️ bewust wording van de juiste keuzes in voeding en bewegen

Voedingsprogramma
We starten met het make the switch Sportvasten. Daarna zal de voedingsdeskundige, Marlise, je een goed uitgebalanceerd dagelijks voedingsprogramma voorschrijven met als doel dat je gezonder, fitter en beter in je vel komt te zitten.

Trainingsprogramma
De trainers van Jims Gym maken een op jouw persoonlijke afgestemd trainingsprogramma met als doel dat je fitter en sterker wordt en een groter uithoudingsvermogen krijgt. Omdat het trainingsprogramma persoonlijk wordt afgestemd is het In Control programma geschikt voor elk niveau.
Daarnaast krijgt je gedurende het programma een aantal PT’s van 30 minuten.

Bewust wording
Door het volgen van de 8 informatie avonden waarin jij allerlei kennis wordt aangereikt en een aantal opdrachten krijgt voorgeschoteld, kan jij ook na het programma met genoeg kennis jouw nieuwe, gezonde levensstijl blijven volhouden.

De combinatie van bovengenoemde drie pijlers geven jouw alle kennis om In Control te komen en blijven van een nieuwe en gezonde levensstijl. Daarnaast zijn er weegmomenten, krijg je documentatie van alle informatie die we met je delen, kan je buiten de begeleiding om gebruik maken van de gym en groepstrainingen volgen en staan alle trainers en de diëtiste altijd klaar om jouw vragen gedurende het traject te beantwoorden.

Voor wie is het geschikt?
Voor iedereen die een positieve verandering in zijn levensstijl wil doorvoeren.

Kosten: €215,- per maand all in.

Wil jij deelnemen of meer informatie geef je dan op voor de informatie avond op donderdag 27 oktober, 20.30 uur via een mail naar info@jimsgym.nl onder vermelding van In Control.

Door middel van het
 In Control programma zijn sommige leden al meer dan 15 KG afgevallen. José presteerde het zelfs om 20 KG af te vallen, zoals je ziet op de foto. Een hele prestatie dus!