Abonnementen

Bij onze gym bepaal jij jouw doel en bieden wij de kennis en tools om dit te realiseren. Je kan kiezen uit de onderstaande abonnementen.
Wil jij jouw sportpakket helemaal compleet maken? Neem dan een kijkje bij onze verschillende groepstrainingen. 

Basis abonnement

Wij bieden een basis abonnement aan vanaf €57,75 per maand inclusief vrij trainen, wisselende kracht, voedingsbegeleiding en 8 groepstraining credits. 
In het basis abonnement kan je kiezen voor een jaar, halfjaar of kwartaal. 

All-in abonnement

Wil je zowel onbeperkt kunnen trainen als deelnemen aan groepslessen ? Dan is het all-in abonnement wat voor jou!  Dit is een halfjaar abonnement voor €78,75 per maand waarbij  je professioneel wordt begeleid.

Groepstraining

Wil je enkel gebruik maken van groepstrainingen? Dan is dit abonnement wat voor jou! Vanaf €31 per maand kun je credits aanschaffen voor trainingen zoals indoor cycling, small group, bootcamp en looptraining.

Personal training

Wil je 1 op 1 begeleid worden door één van onze instructeurs tijdens je trainingen? Dan is een personal training wat voor jou! Buiten losse personal trainingen van €67,50 kun je ook een abonnement aanschaffen. Dit is onbeperkt vrij trainen in combinatie met één personal training per week. 

Losse trainingen

Wil je sporten wanneer het jou uitkomt en niet maandelijks vastzitten aan kosten? Dan zijn de losse trainingen wat voor jou! Voor €15,00 schaf je één groepstraining credit voor in de gym aan. Een hardlooptraining op de atletiekbaan in Amsterdam Z-O kost €11,00 en een zwemtraining in het Victoriabad kost €11,50.

Voor €125,00 heb je een tijdelijk lidmaatschap met een strippenkaart voor 10 groepstrainingen in de gym. Deze is 4 maanden geldig.

Challenge

Houd je ervan om jezelf uit te dagen? Dan is de 3 of 6 maanden challenge wat voor jou! Na de intake bepalen wij gezamenlijk jouw doel waarin wij jou professioneel zullen begeleiden zodat jij persoonlijk wordt uitgedaagd. 

Voeding

Wil je een vaste basis creëren voor een nieuw eetpatroon in combinatie met de juiste beweging? Dan is één van onze voedingskuren wat voor jou!
Zo wordt je meer bewust van jouw eetgedrag en haal je sneller je gewenste resultaat.