Borstcrawl cursus

Borstcrawl Cursus, start 27 oktober 2023!

voor beginners & gevorderden!

12 weken

12 weken train je 1 keer in de week  in het Victoriabad in Weesp. In die 12 weken ontwikkel je een betere techniek waardoor je makkelijker, sneller en langer kan zwemmen. De trainingen zijn op vrijdag ochtend van  7.30 tot 8.30 uur.

Techniek

Tijdens de borstcrawl cursus wordt in gegaan op techniek aspecten zoals de juiste ademhaling, water insteek, onderwater doorhaal, coördinatie tussen arm- en been slag, juiste ligging in het water etc.

Video analyse

Tijdens de cursus wordt er onder andere gewerkt met video analyses die met jou worden besproken. Zo krijg je altijd specifiek op jouw afgestemde techniek training voor een optimale borstcrawl slag.

Starters pakket

Bij de start van de cursus ontvang je een starterspakket ter waarde van €70,- met daarin o.a. een snorkel, pullbuoy, handpaddles en flippers. Dit zijn hulpmiddelen die je tijdens en na de cursus kunt gebruiken om de techniek verder te perfectioneren.

Professionele begeleiding

De borstcrawl cursus wordt gegeven door Jim Hagenstein. Hij is een ervaren duursport trainer met een triatlontrainer licentie en geeft al meer dan 10 jaar zwemtraining. 

Jim is zelf een doorgewinterde (Ironman) triatleet met veel kennis van zaken. Een sportman in hart en nieren met als missie iedereen aan het bewegen te krijgen.

Kosten

De kosten van de borstcrawl cursus zijn €275,- inclusief toegang tot het zwembad en starterspakket van €70,-.

Wil je meer informatie? Bel of mail ons dan gerust!