Krijg inzicht in wat jij kan doen om jouw triatlon prestaties te verbeteren

Triatlon Performance & Training Analyse

Boek nu jouw analyse!

"Wat kan ik doen om mijn triatlon prestaties te verbeteren "
Vraag jij je dit af? Dan is deze dag het antwoord op jouw vraag!

De triatlon performance & trainings analyse geeft je inzicht in:

  • Waar jij nu staat in alle triatlon disciplines
  • Hoe de weg eruit ziet naar het door jouw gewenste doel
  • Wat je moet doen om daar te komen
Boek nu jouw analyse!

Jim Hagenstein.

Jim Hagenstein is dé triatlon trainer en coach van Weesp en omstreken en kan je meenemen in alle aspecten die de triatlon sport zo boeiend en veelzijdig maken.

Actief triatleet

Jim heeft meer dan 30 jaar ervaring als:

- Actief triatleet en heeft deelgenomen aan vele nationale races en kampioenschappen op alle afstanden

- Trainer/coach van individuele triatleten en triatlon teams

- En is gestart in internationale Ironman wedstrijden o.a. op Hawaii en in Port Elizabeth, Louisville, Cascais, Frankfurt en Roth

Vanaf nu kan je jouw performance & training analyse met Jim boeken. Hij zal met jou meekijken en zijn expertise met jou delen. Een kans om jouw triatlon ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Plan nu je triatlon performance & training analyse in.

Ja, dat wil ik!

Wat houdt de analyse in?

Tijdens deze analyse gaan we kijken naar alle aspecten van de triatlon en hoe jij die kan verbeteren/optimaliseren zodat jij nog meer kan halen uit jouw triatlon. Of jij nou competitief of recreatief triatleet bent, deze analyse zorgt er voor dat je met inzichten en adviezen naar huis gaat waarmee jij je prestaties aanzienlijk kan verbeteren.

01

Zwemmen

Tijdens een zwemtraining wordt je zwemtechniek eventueel ondersteund met videobeelden, geanalyseerd. Er wordt met name gekeken naar de drie essentiële borstcrawl bewegingen.

02

Fietsen

Tijdens een fiets training wordt er gekeken naar houding optimalisatie, ritme, versnellingskeuze, balans en rem- en bochtentechniek. Op verzoek kan er ook een FTP test gehouden worden.

03

Hardlopen

Tijdens een hardlooptraining wordt je looptechniek eventueel ondersteund met videobeelden, geanalyseerd. Er wordt gekeken naar houding, steun- en landingsfase, pasritme, paslengte en de voorste- en achterste zweeffases.

04

Krachttraining

Er wordt in kaart gebracht hoe jij d.m.v. krachttraining jouw prestaties kan verbeteren. Je krijgt een op jouw persoonlijk afgestemd advies gebaseerd op jouw huidige lichaamsstabiliteit en flexibiliteit.

05

Overige aspecten

Er wordt verder ingegaan op o.a. materiaalkeuze, voeding, voorbereiding, wedstrijddag en is er ruimte om al jouw vragen te stellen.

06

Plan

Je gaat naar huis met een duidelijk plan hoe jij jouw triatlon doel kan bereiken. Je krijgt advies over hoe jouw trainingsprogramma er uit zou kunnen zien en welke (technische) verbeter punten essentieel zijn voor een betere prestatie en beleving.

07

Investering in jezelf

De investering in jezelf is €250,- inclusief twee extra trainingen naar keuze.