Over Jim

Sport in het algemeen en duursport in het bijzonder is mijn passie. Een passie waarmee ik op sta en weer mee naar bed ga. Die passie voor sporten wil ik graag overbrengen aan anderen. Ik heb het altijd voor mijzelf een missie gemaakt om mensen bewust te laten worden en zijn van een gezond, fit en vitaal leven en wil hiervoor alle middelen aangrijpen die tot mijn beschikking staan.

Als gediplomeerd en gecertifieerd TTN3 triatlon en fitness trainer begeleid ik al meer dan 20 jaar met succes en plezier atleten richting sportieve en fysieke doelen in mijn eigen sportbedrijf onder de naam ‘AnSa in CoSa’ (Een Gezonde Geest in een Gezond Lichaam).

Ik verdiep en breid mijn kennis graag uit door het volgen van diverse cursussen en bijscholingsprogramma’s bij o.a. de NTB, NL Coach en NL Actief.

De bewegingswetenschap en de wijze waarop dit voor ieder persoon individueel wordt vertaald naar uitvoering en sportieve resultaten interesseert mij mateloos en is mijn grote bron van motivatie en inspiratie om anderen te helpen groeien.

Het bundelen van al mijn kennis op sportgebied en de wens dat ook fysiek te kunnen centraliseren op een locatie heeft mij doen besluiten om in 2019 Jim’s Gym P&TC te beginnen.

Ik ben nog steeds actief triatleet met 10+ Ironman triatlon’s op mijn naam (waaronder IM Roth, IM Louisville, IM Frankfurt, IM South-Africa en World Championship Ironman in Kailua Kona op Hawaii) en hou er van om in trainingen en races iedere keer weer mijn grenzen op te zoeken.

Daarnaast heb ik 8 x deelgenomen aan Challenge Almere (1988 eerste deelname) en aan Challenge Keulen.